Averbode of de calvarieberg?

Zondag, 12 mei, vroeg uit de veren want het zouden er 35 worden. Voordeel als je vroeg op een georganiseerde wandeling komt is dat je parkeerplaats hebt en niet hoeft aan te schuiven bij de inschrijvingen. Mooi weer, Averbode en omstreken van zijn mooiste kanten en ondergetekende vol goede moed op pad. Na 30 km begon het toch wel door te wegen. Afwisselend speelden mijn knie, rug en voeten op. De laatste kms heb ik op mijn tanden moeten bijten. Pijn, pijn. Jezus, of zeg ik beter Maria in Averbode, waar ben ik in gods(:-)naam aan begonnen? Ik mag er  niet aan denken dat ik er in augustus 100 moet doen. Dat is gekkenwerk. Een ding weet ik wel, ik moet bredere schoenen hebben. Gelukkig hoef ik volgende week maar 20 kilometertjes te stappen 🙂

%d bloggers like this: