BlogEnkele jaren geleden deelde ik de ervaringen die ik opdeed tijdens mijn voorbereiding voor en tijdens de Dodentocht waar ik in 2019 aan deelnam.

Twee dagen voor de Dodentocht is mijn jongste broer uit het leven gestapt. Ik was dan ook helemaal in shock en heb op een onwezenlijke manier de 100 kilometers uitgestapt.

Het feit dat mijn broer gezegd had dat hij geloofde dat ik het kon heeft mij geholpen als niet ervoor gezorgd dat het gelukt is. Daarbovenop werd ik als het ware gedragen door collega’s die wisten waar ik door ging. Ik zal dit nooit vergeten.

Inmiddels zijn we bijna 4 jaar verder en de scherpte van het verdriet en pijn is milder.
Een nieuwe levensfase heeft zich aangediend want sinds november 2022 ben ik met vervroegd pensioen. In bijberoep blijf ik nog werken voor Nikedi want webdesign vind ik nog steeds heel boeiend en het helpt me om een beetje bij te blijven bij de digitale evolutie.

Naast webdesign hou ik me, zoals je op deze site kunt zien, ook bezig met schilderen. Na 5 jaar te hebben gestudeerd aan Slac, de kunstacademie van Leuven en Habk, de Hagelandse kunstacademie, voel ik me meer en meer aangetrokken tot intuïtief schilderen, of schilderen op gevoel. Ik volgde hiervoor een cursus Vedic Art bij Anita Buedts