De ideale rustpauze

Ideaal weer om te wandelen, toch? En zonder trainen overleef ik de dodentocht niet. Dat is de realiteit.
The Blogging Milionaire, niet direct een naam die me aanspreekt maar verdorie toch interessante podcasts. Vandaag nog wat bijgeleerd over websites, SEO, Linkedin en Pinterest. Handig voor mijn bijberoep, websites ontwerpen :-).
Vandaag had ik weer een doel en dat was ’t Hof. Ik kom daar echt heel graag. No nonsens hartelijkheid. De ideale pauze. Vandaag met een extra of twee extra’s :-). Zaalig!
Onderweg naar daar heb ik wel een ‘Youtubeke’ gedaan. Echt waar, als dat gefilmd werd, dan ben ik binnen de kortste keren een hit. Terwijl ik danig aan het opgaan was in het nemen van een foto ben ik frontaal in botsing gekomen met een verlichtingspaal. Geluk bij een ongeluk, mijn schouder heeft de schok opgevangen en niet mijn hoofd. Geen zichtbare schade dus :-).
Vandaag waren het er 29. Volgende week 35. Komt goed toch?

%d bloggers like this: