Dodentocht Gek of gedreven en een beetje gek

Gek of gedreven en een beetje gek

De laatste weken voor de Dodentocht zijn de wandelingen korter (tenminste volgens het schema dat ik volg). Volgens de plaatselijke weervoorspeller kon ik maar beter onmiddellijk vertrekken want het regenen zou alleen maar feller worden. Ik moet zeggen dat ik onderweg toch getwijfeld heb aan de voorspelling:-(. Het goot en ook al had ik voor asfaltwegen gekozen dit was toch niet altijd even duidelijk.
Wat opviel is dat er veel lege jupilerblikjes langs de weg lagen. Zou er iemand in de buurt een probleem hebben? Sowieso een trieste zaak.
Half verwilderd, kletsnat maar toch weer voldaan en nog een week en 5 dagen te gaan! Hopelijk zijn de weergoden de stappers dan iets beter gezind.
Wil je me volgen tijdens de Dodentocht? Dit kan via: https://tracking.dodentocht.be/. mijn volgnummer is: 11492

2 thoughts on “Gek of gedreven en een beetje gek”

Comments are closed.

Related Post