Home Schilderen voor Kunstroute 2020

Schilderen voor Kunstroute 2020

Toen de coronapandemie minder fel heerste geloofden wij, deelnemende kunstenaars, nog dat de Kunstroute 2020 op de voorziene manier zou plaatsvinden. De cijfers echter zorgden voor het tegendeel; geen traditionele Kunstroute, gelukkig wel een alternatief.
Aan de deelnemende ateliers werd gevraagd of ze het zagen zitten om een aantal werken voor het raam of in de tuin te plaatsen. Zo konden passanten en geïnteresseerden toch wat cultuur opsnuiven.

Zo gezegd zo gedaan. Ik heb onze vensters omgetoverd tot vitrines met schilderijen en hoop zo de bezoekers hun culturele honger een beetje te kunnen stillen. En maar hopen dat ze het ook wat kunnen smaken :-).

Het laatste werk dat ik schilderde is trouwens coronagerelateerd. In de zomer toen minder strenge maatregelen van kracht waren hebben wij kunnen genieten van een Kampvuurconcert aan het Kasteel van Horst. Filip Jordens bracht een hommage aan Jacques Brel met in het voorprogramma Les Sixties Yé-Yé. Wij hebben genoten nog eens samen te genieten van een optreden met vrienden.

Het was een prachtige avond en ik heb er een schilderij van gemaakt :-).

Related Post