Categorie: Home

Nog twee maand te gaan(letterlijk) :-)

Een, zich ook op de Dodentocht voorbereidende collega, herinnerde mij er gisteren aan. Binnen twee maand is het zover. Dan zijn het er geen 26 zoals vandaag, maar 100!! OMG!Het zonnetjes scheen toen ik thuis vertrok en via de Moedermeule richting Aarschot stapte. Daar liep ik nog eens verkeerd maar dit keer was het de..

Read more

Nog maar eens naar Leuven :-)

Terwijl mijn voeten van de pijn voel ik de vreugde van het zijn. Heerlijk toch sommige podcasts. Ik blijf fan van de SuperSoulConversations van Oprah Winfrey. Het gesprek met Shawn Achor heb ik twee keer na mekaar beluisterd. Zo zalig. Ook de klaprozen en korenbloemen gaven me een blij gevoel. En ja, het waren maar 18..

Read more

Training Dodentocht@Texel

Yes, I did it! Gisteren bijna 50kms gestapt en er amper een blaar aan over gehouden. Wel een beetje stijf hier en daar en tijdens het stappen de nodige (figuurlijke) ups en downs meegemaakt. Ongelooflijk ook hoe het menselijk brein werkt. De eerste 30kms leken wel een fluitje van een cent maar die laatste 5kms,..

Read more

Averbode of de calvarieberg?

Zondag, 12 mei, vroeg uit de veren want het zouden er 35 worden. Voordeel als je vroeg op een georganiseerde wandeling komt is dat je parkeerplaats hebt en niet hoeft aan te schuiven bij de inschrijvingen. Mooi weer, Averbode en omstreken van zijn mooiste kanten en ondergetekende vol goede moed op pad. Na 30 km..

Read more

Bloesemtocht Houwaart

Vanmorgen vrij vroeg met de (elektrische) fiets naar Houwaart om een tocht van 30 km aan te vatten. Het was fijn nog eens tussen gelijkgestemden te stappen. Mijn oortjes in, vergezeld van o.a. enkele Soul Conversations met Oprah Winfrey en mijn favoriete muziek. Dankzij de spaghetti die ik gisterenavond bij mijn zusje at en de..

Read more

Liever droog

Omdat ik liever stap met de zon op mijn snuit verkoos ik vandaag mijn 25 kms af te leggen. Alhoewel ik voor droog koos voelde ik onderweg enige nattigheid. Mijn drinkbus was opengegaan :-(, tja. Om 8h12 vertrokken en terug om 12h33. ’t Was een stevige wandeling. Weer ondersteund door muziek en podcasts zoals #eindbazen..

Read more

Blauwe lucht en lekker warm

Het zijn zomerse dagen en daar heb ik volop van genoten tijdens het stappen. Op een van de avondwandelingen combineerden we trainen voor de koets met stappen voor de dodentocht. Dat is ook eens iets anders en viel reuze mee voor alle betrokkenen :-). Zaterdag een 22 kms gestapt. Fysiek valt het nogal mee maar..

Read more

Bierbeek onveilig gemaakt in super gezelschap!

Het is leuk om eens niet alleen om stap te gaan vooral als het gezelschap van de beste kwaliteit is :-). Na een lekkere lunch in De Molen in Bierbeek de wandelschoenen aangetrokken en 15kms gestapt langs wandelknooppunten. Weeral aangenaam verrast door de schoonheid van ons Belgenland.

Aprilse grillen :-)

Gisteren heb ik me gewaagd aan 25 km. Vergezeld van mijn ipod, luisterend naar podcasts en muziek en intussen genietend van het mooie landschap. Ik vertrok thuis in Nieuwrode richting Rillaar (misschien passeerde ik wel bij collega’s) om via Houwaart terug naar Nieuwrode te keren. Dit keer volgde ik fietsknooppunten en dat heb ik geweten…

Read more

%d bloggers like this: