Dodentocht Deze uitdaging kunnen we ook weer afvinken :-)

Deze uitdaging kunnen we ook weer afvinken :-)

Vrijdag, 19 juli om 19h afspraak op de Herseltsesteenweg waar het Apojo team verzamelde. Eerst een groepsfoto en daarna richting Leuven. Onderweg werden we twee keer opgewacht (lees opgevangen) door het team van de bevoorrading waar we drinken en wat krachtvoer voorgeschoteld kregen. In de Domus in Leuven heb ik geen Con Domus gedronken dan wel een chococino die een klein beetje op mijn maag bleef liggen maar waar ik niet had aan kunnen weerstaan. Welgeteld na een kwartiertje waren de ‘strevers’ al weer op terugweg en wij volgden iets later.
Al bij al toch nog een vlotte wandeling met heel wat leuke babbels en kennismakingen, met De Knoet (die ons ook sponsort) als einddoel. Om 03h was het daar nog volle bak. Het werd echter een blitsterrasje want ik wilde maar een ding en dat was mijn hoofd ten ruste leggen.
Weer een stapje dichter bij het echte gebeuren….En, voor de foto’s was er deze keer assistentie, waarvoor dank en dank aan de bevoorradingsploeg. Niet te onderschatten wat zij doen.

#dodentocht #Leuven #Aarschot #Knoet #condomus

Related Post