Women Power op weg naar Beerzel!

Het zonnetje scheen toen ik mijn stapschoenen aantrok en richting Beerzel stapte. Met mijn oortjes in, genietend van de natuur, luisterde ik eerst naar nog wat WordPress podcasts. Bij het vertrek is mijn geest nog goed fris en open voor technische informatie, vandaar :-).
Daarna luisterde ik naar een gesprek tussen Oprah Winfrey en Dr Edith Eva Seeger over ‘The Choice’. Ik kreeg meermaals tranen in mijn ogen en de kippenvelmomenten waren talrijk. Wat een wijze, moedige vrouw!
Daarna luisterde ik naar Oprah en sister Joan Chittister over ‘The time is now’. Zij slaagt erin de ene krachtzin na de andere te zeggen. Women Power ten top. Zo heeft ze over de hebzucht van onze maatschappij; We are not here to win, we are here to grow!
Op 4 km van mijn bestemming en na 26 km gestapt te hebben,belandde ik in een stortbui en was maar wat gelukkig toen ik, nat tot op mijn vel, bij mijn vriendin/zusje in de auto stapte.
Van een bewogen dag gesproken!

%d bloggers like this: