Zoutleeuw en Het Vinne in het bijzonder

Vandaag koos ik opnieuw voor een georganiseerde wandeling. Ik wil al zolang Het Vinne zien en volgens de omschrijving van de wandeling was dit inbegrepen 🙂 . Dus ik vol goede moed de voorziene 20 kms aangevat. Mijn ipod op zak luisterend naar podcasts over wordpress en andere interessante zaken.
Na de eerste tussenstop kreeg ik een flauw vermoeden dat Het Vinne misschien niet in de toer van 20 km zat. Dat viel tegen maar dan ken je Nike nog niet; na de tocht ben ik naar Het Vinne gereden en op mijn sandalen heb ik het meer rond gestapt en blij als een klein kind zat ik iets later op het zalig terras van Het Vinne te genieten van mijn cappuccino.

2 thoughts on “Zoutleeuw en Het Vinne in het bijzonder

  1. Webmaster en ‘gifted’ fotografe én gedreven voor goede doelen…en prachtig mens…Nike ⚘💓

Comments are closed.

%d bloggers like this: